Pulpe cu praz

de T I M E A in Pui, 6 Iun 2012 | 4989 vizualizari

 

Tare mult in place prazul si in salate si in mancaruri si chiar si pe un sandwich.
Poate inlocui ceapa oricand cu succes :)
Si in plus este plina de vitamine: C, B6, Fe, Mg si altele.
Iar la mancarea mea i-a dat un gust tare bun

 

INGREDIENTE

  • - 5 pulpe de pui - eu am folosit copanele, dar se poate folosi orice parte a puiului
  • - 1 praz
  • - 1 ardei verde
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 1 lingura unt
  • - 3-4 linguri ulei
  • - 1 lingurita boia de ardei
  • - 1/2 lingurita maghiran
  • - 1/2 lingurita oregano
  • - sare
  • - piper
  • - patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu praz:

Mai intai spalam bine carnea si o punem la fiert. 

Taiem prazul si ardeiul felii.

Intr-o tigaie punem untul la topit impreuna cu uleiul apoi adaugam prazul si ardeiul feliat si lasat aprox 5 min la calit.

Carnea aproape fiarta o scoatem din apa si o punem peste legume. 

Intr-o cana cu apa amestecam restul ingredientelor (boia de ardei, maghiran, oregano, sare si piper)  si turnam peste pulpe si lasam la fiert aproximativ 15-20 minute, practic pana scade apa si ramane doar un sos.

Patrunjelul tocat se adauga la final.

Este o mancare foarte usoara de facut si tare gustoasa. Se poate servi simpla sau cu garnitura, cum poftiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

T I M E A 1

07.06.2012, 14:38

alinutza

Sim0na 1

07.06.2012, 21:19

Si eu am manca praz si la desert! Super buna mancarica ta!

T I M E A 1

07.06.2012, 23:55

simona ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelutele lui Alex